Brorsan..

Tjena ville bara göra ett inlägg, brorsan skickade en bild för han tyckte att min blogg var intressant och jag hade bombat honom på facebook hahah ser ni vad man kan göra med lite tjat!!! hahaha fucking awesome!!!!


Good morning peeps!

Yeaaaaah! (quote lil john) HAHA

Har varit ute och gått, kom hem nu, så jävla nice väder! helt jävla iskallt och man kunde se solen klart! hatar när de är grått ute, man får ingen motivation av att gå ut och gå då. Gick i bra tempo i hela 1h ett varv som vanligt.

Har faktsikt fuskat rätt mycket denna vecka då Majkki har varit på besök. Har blivit kebabtallrik (med ris) samt att de har ätits chips och diverse godsaker! som tur är så är det ju inte Champion's varje vecka :D

Vidare från det så har Momo börjat träna med oss och man ser att han har god grund men har gått upp i vikt, skulle vara nice om han var med och tränade resten av tiden så man såg resultat på honom med.

I eftermiddag är det dags för triceps + bröst och jag ska avsluta med en intervalllöpning. Vikten vet jag faktsikt inte vad den ligger på men de kommer den 28e :) förhoppningsvis har jag gått ner sedan den 1a.

Ikväll är det även fotbollsträning, ska se till att jogga lite på den tror jag, aldrig dåligt med motion :D

Nu blir det att hoppa in i duschen och sen äta en uppskattad frukost och ringa till teliajävlarna! haha!

Hur som helst glöm inte protten och God morgon på er!!!


Slött....

Tjena!

Det har varit lite slött här på bloggen och det beklagar jag över, orkar verkligen inte gå in och skriva under helgen eftersom det itne händer så mycket då. Har precis varit ute och gått, har satt lite fart på mig men fortfarande så är man lat :D

I söndags var jag på föreläsning om kost samt träning i Hulkboden vilket var gratis för oss med gymkort! Väldigt givande måste jag säga, det var bra för att man fick bredda sitt tankesätt. Förhoppningsvis blir det fler tillfällen med fördjupningar.

Snart är det mars månad folket! vilket innebär att det är dags för den riktiga deffen! Kommer i princip bara köra cardio! ska fokusera mig på att gå ner i fett och kommer förmodligen att tappa en del muskler, men va gör det för skillnad när man har så stora ;) haha

Kommer i mars att sluta slarva med maten, kommer att sluta slarva med promenaderna och så kommer det att bli intervallträningar efter gympassen. Kommer att böra med flerreps träning för att förbränna och detta ska jag hålla fram till Juni månad. Det kommer förhoppningsvis leda till att jag får bort allt fett!!!!!

Hur som helst så är det ca 2v kvar och jag ska fortsätta att kämpa dessa veckor!

Idag är det dags för Axlar + Mage på gymmet och sen så är vi lediga imorgon. Då kommer det förmodligen att bli en hel del vila.

Just nu är det dags för duschen samt en fin frulle! som vanligt så påminner jag alla er! GLÖM INTE PROTTEN!

och God morgon!


Valentines day? more like CHESTDAY!

Tjue!

Varit ute och gått! det gick snabbare än vanligt och det känns kan ajg säga er! Men det är bra, bloggen heter ju trots allt No pain no gain!!! och det känns som att det händer grejer!

Jag svettas på hela ryggen.. inte så trevligt men det betyder ju resultat så varför inte .. :D

Idag är det Alla hjärtans dag... A.k.a Triceps + Bröst!!! Så för att fira denna speciella dag har jag tänkt att de är dags att köra slut på oss på gymmet idag i form av Buttfuck! Vi ska nämligen vakna med jordens träningsverk samt pump i både triceps och bröst!

Förövrigt så håller mina matlådor på att ta slut och jag måste nog steka mer kycklingfile! Blir den vanliga frukosten nu .. bestående av Kycklingfile (ca 140g) med Äggvita från 2 ägg. Samt att jag kör Omega 3 + Vitamin B + Vitamin D + Vitamin C tabletter för att få i mig ännu mer konstgjorda vitaminer! hahah

Såklart blir det en Protte! glöm inte den vad ni än gör!

God morgon på er folket! Ses på hulkboden om ni vill fira alla hjärtans dag med mig! :D

Tiz-dag... var det någon som sa semlor?

Tjue! tisdag idag och har precis varit ute och gått i detta fina(?) väder! jag vet inte hur mycket jag har gått ner.. om jag ens gått ner i vikt... fan sitter här igen och skriver så snabbt som jag bara orkar eftersom jag är lite svettig kan man säga.. :D

Idag är det Axlar + Mage på gymmet vilket innebär att de är dags att höja vikten! inte på axlar för där gäller det att förbränna idag... med lite uttålighetsövningar.

Har inte tid att skriva så mycket mer.. vill in i duschen :)

Frulle ... Kycklingfile + Ägg! Omega3 + Protte + C, D och B vitaminer!

God morgon folket! och vi ses förhoppningsvis inte i vassen i sommar!

Mondaaaay!

I'm gonna pop some tags!
Only got twenty dollars in my pocket!
I - I - I'm hunting, looking for a come-up!
This is fucking awesome!!!


Vilke låt alltså! Macklemore! säger det igen..

Fan va bra man måååår!!! fettet förbränns känns det som och jag kan se en början på rutorna!! en liten fettsugning så är jag vid mitt mål HAHA!

Har inte vägt mig än! underbart ska det bli den 28e feb!

Idag är det Biceps + Rygg på gymmet! vilket innebär att jag kommer att gå väldigt rakryggad idag :D hahah
På kvällen blir det fotbollsträning! vilket innebär att det blir ett cardiopass!

Jag hoppas att ni håller på mig och vill att jag ska gå ner till mitt mål! Vilken underbar känsla det skulle vara att nå målet (90 - 95 kg) då skulle jag troligen ligga på mindre än 8% kroppsfett!

Aja hur som! God morgon på er alla kära läsare! Nu blire duschen efter det ska jag ner i källaren och hämta högtalare och pumpa lite musik och dammsuga och städa lägenheten!!!

Glöm inte att de blir frulle! Ägg + Kycklingfile!
Såklart protte på sidan av!!!!
 

ow shiiit

Nu var det ett tag sen man bloggade haha!! har kämpat hårt och bloggat mindre :P vet inte varför men det har bara blivit så :P

kan dra lite re-caps om vad som hänt under veckan..

I tisdags var jag inte ute och gick på morgonen för att jag inte orkade haha utan vaknade vid 10tiden och sket i promenaden, på eftermiddagen blev det som vanligt axlar + mage! vilket gick bra och man börjar känna magmusklerna under fettet på riktigt nu haha!

I onsdags så var det vår lediga dag men på morgonen gick jag upp tidigt för att promenera eftersom jag inte gjorde det på tisdagen...

Torsdag kom och återigen så sket jag i promenaden (lat jag vet) men gick och gymmade på rätt hårt körde de vanliga torsdagspasset som består av Triceps + Bröst! det gick grymt bra fick skön kontakt med bröstet!

Fredagmorgon så var jag ute och gick igen! underbart är det men ändå så vill man unna sig lite sovmornar så man skiter i att promenera även fast man vet att de är bättre.
På fredageftermiddagen så var det dags för ben, blev lite mer inriktning på Vader eftersom jag gillar att byta bland övningarna!

Söndag!
Var ute och gick tidigt eftersom jag skippade torsdagen.. alla dagar ska räknas! efter det så blev de gym där jag körde alla muskelgrupper låg vikt och många reps.

På kvällen vid 7tiden så blev det en joggingrunda! damn vilken vecka!

Tisdag

Tjue det blev ingen promenad imorse för att jag inte har någon underarmor som är tvättad och jag vill helst inte gå utan en sån.
Så jag kommer att gå min promenad på onsdag istället och ta en joggingrunda på kvällen med

Idag blir det Axlar + Mage på gymmet vilket jag hoppas kommer att gå bra och vi kommer att köra rätt så hårt! Som jag sa förra veckan så gillar jag att träna mage mer och mer..

Nu ska jag käka något och sen blir det gymmet vid halv 2 tiden! '

peace och glöm inte protten!

Rakning klar!

Såhär såg det ut före!...

 
Såhär blev det!, känner mig heeelt naken! hahahahahah
 

Muuuunday!

Tjo Tjena tjaba!

Måndag igen.. så var det dags att inleda en ny träningsvecka! vilket innebär att jag har varit ute och gått min vanliga morgonpromenix! tog 1h ca och jag är rätt så svettig! idag tänkte jag raka av mitt januariskägg vilket kommer att bli roligt, dels för att de ser ut som att jag har vildvuxet pubishår i ansiktet och dels för att de kliar som fan! har ni tur kära läsare så lägger jag upp någon bild imorgon!

Idag är det Biceps + Rygg på gymmet och vi kommer återigen att köra "cardio"-övningar på biceps och basövningar med lite tyngre vikter på rygg! Allt för att variera och känna kontakten med de olika muskelgrupperna.

Vidare från det så kan jag även säga att de blir köttfärs + ägg idag till frukost!

Har inte vägt mig än på hela februari! hahahah vi får väl se hur länge det håller ska försöka att klara mig helt utan vågen denna månad!
I mars drar det igång på riktigt med viktminskningen då blir det jogging på kvällarna med, vet inte hur det ligger till med konditionen men det får vi väl jobba på!
Har förövrigt inte druckit en enda droppe alkohol sen nyår! oj oj oj nyårslöftet håller sig! snart 5v! JINX! :D

Vill även passa på att gratta Nermin i efterskott! hela 23 år! sjukt!

Vidare från det... GLÖM INTE protten folket!

God Morgon på er!

Söndagsgym

Tjue! har varit ute och gått, sket i det i fredags så jag var tvungen att betala tillbaka idag ;) gick något längre för att jag tyckte att det var ett bra straff till min lathet!

Idag blir det söndagsgym med my boy Olof! vi tänkte inte köra så hårt utan mest ett typ av cardiopass där vi går igenom en del basövningar för att hålla pulsen uppe!

Man kan fråga sig, vafan håller han på med? svaret är simpelt. It's a lifestyle! "herregud va kaxigt sagt", ja men så är det, less på att sitta still, har gjort de hela mitt liv.

Hur som helst nu blir de ett lugnt söndagscardiopass!

Glöm inte protten folket!

RSS 2.0