Torsdag

Inget bra tryck på gymmet idag fyfan va illa... klarade inte mitt "dagens mål" på gymmet vilket bestod av 150kg på bänken, de kändes som att de knäckte till i axeln lite.. men men nästa vecka så blir det bättre hoppas jag :)

Idag så var vi fantastic 4 på gymmet och det blev triceps och bröst en skön torsdag med andra ord.. nu har jag kommit ut ur duschen precis ska äta. Imorgon kommer alla vi att mäta oss på gymmet, vikt cm osv som vi har gjort förut men vi är lite fler personer nu. Vi kommer även att ta bilder för att kunna jämföra i början av januari.

Orkar inte skriva mer idag måste få i mig mat nu.

Juste kommer förövrigt att lägga upp träningsschemat imorgon .. det kommer att vara "generellt" om någon vill ha lite tips eller så.

Aja mat och protte nu peace!

Monday again

Tjue! måndag idag och jag vaknade precis. Sitter med min kopp dubbelespresso och ska göra min vanliga gymrutin :)

Idag är det Biceps + Rygg som står på schemat och det kommer att vara nice för att de är dags att ta i igen :) Har börjat att längta mer och mer till att få komma tillbaka till gymmet. Har fått ett så nice sug på att gymma så de är nice!

Har även börjat skriva mitt schema för Nov månad och kommer att lägga upp det här för de som är intresserade. Det är ganska långt och inte superdetaljerat har inte skrivit med exakt vilka övningar samt vad för mat utan en mer generell bild på hur det ser ut. Kommer att följa det strikt för att jag vill se bra resultat i Nov och se om man hinner se stor skillnad på endast en månad :)

Aja nu ska jag dricka mitt kaffe så ni får ha en underbar morgon folket :) peaceee

Fredag igen :)

Helloooo everybody! Fredag igen och dags för Legday. Det ska köttas i buren. Vi ska väl försöka oss på en pyraid igen idag för att få ut det mesta från benen eftersom det bara är ben som står på schemat på fredagar, förvisso kanske vi kommer att köra lite underarmar om grabbarna är sugna på det. För övrigt så var det ledigt i Osndags och det blev Triceps samt Bröst igår och det var ett intensivt pass för de flesta av oss och det kommer att fortsätta så till sista dec.

Nu ska jag dra till gymmet så skriver jag säkert av mig igen på måndag! peaceeee

Doucheday

Tjue! tisdag idag och vi fortsätter med det gamla schemat. vilket innebär att det var axlar + mage. Gick hur bra som helst men måste pressa mig mer och försöka öka i vikt för att växa mer innan deffen.

Inläggen i början kommer inte att vara så långa som ni märker men det blir bättre i nov.

Im back, season 3

Tjue Tjue! ett snabbt inlägg .. jag är tillbaka igen .. kommer börja blogga seriöst igen i November .. ska fan hålla igång detta år.. har inte druckigt sen aug. Ska hålla det och tröäningen fröam till nästa aug..

Är kvar i sunk-gävle.. och på Hulken. Detta år har vi ett nyförvärv i uppställningen.. Edo vilket är bra äntligen någon som pushar mig att köra hårdare med! Vi ska köra på hårt fram till dec/jan sen börjar mjukdeffen och i mars/april så kommer det att bli lite mer deff bara för att denna sommar ska det ploppa ut rutor så fort man hostar haha :) (majjki-style)

För övrigt kommer det nog att komma upp lite bilder samt mått i Nov för det är den månaden som kommer att "starta" detta år och även därifrån jag vill börja mäta mig ifrån.

Hur som helst detta var bara en förvarning för vad som komma skall :) håll utkik!

Protte + Mat nu peace!

RSS 2.0