morning cardio

Tjuuu står på löpbandet med mobilen i handen och skriver inlägg Hahaha snacka om att jag har blivit fjortis haha

Ska gå powerwalk i 40min med en puls på 130bpm för att maximera förbränning utan att tappa muskelmassa. Jag kör cardio på tom mage på morgonen ;)

Idag blir det triceps samt bröst och vi kommer att prova nya övningar så gott de går för att träffa musklerna på annat sätt.

Vi har även en till gäst idag.. Edos storebror kommer att försöka sig på att klara av vårat dunder pass.

Hur som helst så ska jag fortsätta nu haaaare brah ppl

peace


Måndag.......

Tjue! har itne blivit så mycket skrivande som jag tänkt :) men men ... kan summera hur det var i fredags samt helgen och idag :)

Fre: Benpass med bara guney vilket innebar att det skulle bli intensivare då vi brukar vara fler som tränar och vilar längre tid.. nu var det bara jag och storebror men vi körde på som fan! I knäböjen blev det 180kgx4 vilket jag är helt nöjd över men det ska bättras .. klämde även ett PB som avslutning 400kgx4 i benpress.. ska försöka mig på 450 nu på fredag eftersom det kändes relativt "lätt".

I lördags var det maxad vila, försökte att inte röra ett skit på mig utan bara njuta av att de ska vilas och sovas ut så mycket som möjligt.

Söndag så blev det ett litet pass som inehöll övningar för traps samt vader eftersom det inte blev så mycket vader under fredagens pass.

Idag är det måndag då.. det innebär Biceps samt Rygg. Det köttas på som vanligt i boden och idag var även Edo med igen eftersom han varit borta. Ville klämma 210kg i marklyft men det gick inte så bra ... nytt försök nästa vecka.. men jag var väldigt nära. Som "straff för att jag inte klarade det så blev det 8+ övningar rygg hahah!

Juste!, gick en PW på 40min i morse på tom mage.. för att försöka hålla uppe min förbränning då jag har gått upp så mycket i vikt av alla kolhydrater som jag ätit under min semester samt i början av tränngen.

Men jag känner att det är roligt att vara tillbaka igen och motivationen känns på topp! underbart!

Nu blir det Clean diet hela "röda-november" ut.. och sen får vi se hur planerna ser ut... aja blev ett långt inlägg ... på återseende imorgon! puss och hej! mat + protte

RSS 2.0