Thuuuuurzday!

Tjue!

Torsdag idag och plusgrader! Yippie ka yey MF!! det var jobbigt att gå idag eftersom all is inte hade hunnit smälta riktigt..men utmaningar är nice och jag höll tempot rätt så bra ändå.
Hemma efter en fin promenad och jag önskar att det var lite varmare, funderar på att rocka vinterjackan på promenader fram till början av mars :) bara för den extra värmen!

Jag tror förövrigt att jag har Gävles... kanske Sveriges svettigaste datorstol HAHA! bloggar innan jag hoppar in i duschen och kan ju säga att det inte kan vara mysigt att vara min utslitna datorstol! HAHAH! men den ska bytas inom snar framtid!

Vidare från det så vill jag säga att det har blivit en glass igår, vilket både fungerar som plus och minus... kände mig superenergisk idag och kommer förmodligen att göra det på gymmet med...men å andra sidan så har man väl säkert gått upp 1 kg för att få njuta lite mitt i veckan :) hur som helst så kommer det att förbrännas!

Idag är det triceps + bröst på gymmet med 15min hopprep på slutet av passet! Cardio is ze sheat!

Nu ska jag käka laxfile med ägg tänkte jag.. men först så ska jag hoppa in i duschen!

Goooood moooorning på er alla!

p.s glöm inte protten!
min är slut så får ersätta den med banan eller så tills jag fått mina burkar levererade!


here we go again :)

Earned, not given....

Tjena! promenix avslutad! det rinner svett ner för ryggen medans jag försöker skriva så snabbt jag kan så att jag kan hoppa in i duschen! Jävlar vilket tempo jag har börjat med! hoppas att det inte är en fas bara... men lika bra att fortsätta medans jag känner flowet!

Idag är det tizdag och det innebär Axlar + Mage något som växer allt mer på mig, att träna mage har gett en sån jävla stabilitet (samt rygg) men jag känner att jag går med en bättre hållning.

Hur som helst sitter och svettas och skriver så ska fatta mig kort...
den 7jan så låg jag på 120.1 kg... nu ligger jag på 113.3 kg. Detta är sista gången som jag väger mig fram till den 28feb. en hel månad utan vågen!!!!!

Hur som folket! God morgon på er alla och välkomna att joina på en fin frulle! OBS glöm inte protten!!!!! :D

never quit...

Tjue! har varit en ganska så händelserik helg och det är nog därför jag inte bloggat, i fredags var det benträning med lite CF på slutet för att bränna ut de sista krafterna som man har innan helgen... På lördagen blev det jobb i IK Sätras kiosk med Guney vilket var ett bra sätt att inte drika på fredagkväll (för dom som gör det..) samt att vakna tidigt på lördagen.

Hela lördagen spenderades hos Guney med TV-spel och Fotbollskollande... så denna vecka blev det ingen extraträning tyvärr...

Snart så är Januari slut och det innebär att de har gått 3 veckor (17träningsdagar) och resultatet ser lovande ut.. JAg kommer inte att lägga upp några bilder i Jan/Feb på min kropp .. dock har jag knäppt kort i början av Januari som jag kommer att visa i början av mars... det är då den stora deffen börjar,,,

Idag är det dags för biceps + rygg på gymmet och vi kommer att köra "cardio" på bicepsövningarna och maxa lite på rygg med en del core-övningar. Nedre rygg kommer att ligga i focus på dagens övning.

Har varit ute och gått i högt tempo med mycket kläder i plusgrader, vilket resulterat i att jag supersvettas medans jag skriver detta inlägg... ska hoppa in i duschen alldeles strax och svalka av mig..imorgon kommer jag göra en uppdatering ang. vikten från början av januari och vad jag ligger på imorgon...

Nu blir det ägg + tonfisk med massa vitaminer (B, D, C och Omega 3).

God morgon på er alla och hoppas ni är lika pigga som mig!

Glöm inte protten!!!!!!! :D

HAR-IS i muschen!

Tjue folket! alla ni 3 som läser bloggen :)

Idag blev det lite senare än vanligt, 8.43 - 9.39! bra tid! lite högre tempo för att bränna lite mer! vikten går sakta neråt men inte i det tempo jag skulle vilja se den rasa.... men men de är bara att kämpa vidare. Rom byggdes inte på 1 dag.

Idag på gymmet så är det Triceps + Bröst som gäller. Det kommer även där att bli en senare tid än vanligt för att de kommer två polare från fotbollslaget och tränar med oss. Så vi ska hjälpa dom att komma igång lite och förhoppningsvis lite träningsverk ;)

Hur det blir med 100x100 utmaningen får vi se, kommer troligen att köra den nästa vecka eller inte alls :) hahaha!

Det blir en fin frulle idag! Ägg + Kycklingfile från igår, mums!
även en protte på sidan av!

Hur som helst, God Morgon på er alla!

Tisdag!

-15 grader ute, men vad gör det när man har ett mål i sikte!

Var ute och gick 1h idag, tidigt på morgonen.. gick väl bra, svettet under näsan frös fast hahah det är ett bra tecken som visar att man kämpat! Hur som helst så hade dom sandat vägarna idag vilket också var skönt eftersom man äntligen fick ett bra grepp.

I e.m så blir det Axlar + Mage och vi tänkte köra tidigare idag, man vill komma ut till solljus inte mörker efter gymmet, gud vad man längtar till "våren" då de kommer att vara ljust längre. Man blir så himla deppig och trött annars!

Nu blir det duschen och en fin frulle, måste se vad som finns i kylskåpet haha!

Igår var det en underbar träningsdag, blev 1h promenix på morgonen, som följdes utav gym på eftermiddagen (inkl Crossfit) och avslutades med fotbollsträning med IK Sätra! så ska man kämpa!

Aja hur som helst! God morgon på er alla och glöm inte protten!

Suffer The Pain Of Discipline Or Suffer The Pain Of Regret

Underbart citat att starta dagen med...

Fyfan va jag är dålig på att blogga, herrrrrregud! så jävla lat är man, men nu sitter jag här igen och försöker att göra mitt bästa. Precis varit ute och gått, en hel timme tog det och eftersom det är så himla kallt ute så blir man extra varm och svettig. Underbart!

JAg tränade på som vanligt i torsdags och körde triceps + bröst, skulle testa maxa en gång, fick upp 2x180kg men jag känner att de inte var enbart jag utan fick lite hjälp på andra rep. Men de ska bli bättre! På torsdag blir det nog Ako challange! 100kg x 100 reps :D det ska fan bli roligt att testa! Hur som helst här sitter jag helt svettig och varm, ska dra och duscha sen blir det mat!

God morgon på er alla!

glöm inte Protten! :D

Tiz-dag

Tjue!

Blev en lite senare promenad än väntat, började gå 8.30 kom hem 9.40 och det känns underbart att de 2 första veckorna har rivstartat och jag funderar på om det kommer att hålla hela vägen till juni i detta tempo.

Idag blir det Axlar + Mage på gymmet och efter övningarna så blir det som vanligt ett CF-pass. Igår gick det jävligt bra faktiskt, jag körde med 25kg och det blev en tid under 8 min! dags att höja vikten tror jag. På onsdag blir det ledigt som vanligt, det är viktigt med vila för att kroppen och musklerna ska hinna återhämta sig.

Dagens frulle blir nog ägg och tonfisk, med gurka på sidan...och såklart en PROTTE!

God morgon everybody!

Yo Yo!

Träningsdag 6 av 89 ... har höjt antalet dagar till 100 ska försöka klämma in ytterligare 12 pass för att nå magiska 100. Kommer att köra dom 11 sista passen på olika dagar. Har inte blivit så mycket bloggande eftersom jag helt enkelt inte orkat... tränade i fredags också men var inte ute och gick eftersom dom inte hade plogat vägarna alls efter all snö. Idag var jag ute med Guney och gick en bra bit.. tog ca 2h med 20 min jogging. Nu är jag hemma och de är dags för träningsvecka 2 vilket innebär att de är Biceps + Rygg idag igen. Vi kommer att variera lite i övningarna men grundövningarna kommer att vara kvar. Det kommer att bli ett CF pass, de lutar åt Airforce WOD igen. Jag kommer att försöka att höja vikten för att jag gillar att pressa mig och tänker (dum som jag är) att det kommer innebära bättre resultat, snabbare.

Nu blir det frulle som består av köttfärs + ägg från igår, matlådan in i micron och själv så hoppar jag in i duschen..

Jusste!!!! en protte på sidan av ;)

Goooood Morning folket!!! :)

dag 3 av 88

Tjue!

Snöstorm idag... snarare Gångstorm! .. a vet att nivån är låg idag.

Hur som helst, vaknade lite senare idag men var ute och tog min promenad ändå! det blev 1h 10min! gick hela sätra runt! Igår var det vilodag det var därför det inte blev något blogginlägg.

Idag är det dags för Triceps + Bröst på gymmet och jag kommer återigen att avsluta med X-fit! Har ju ändrat alla övningar för att mskelgrupperna ska passa bättre ihop och det ska kännas mer efter gympasset vilket det har gjort. Underbart om ni frågar mig!

Nu blir de frulle, som består av Äggvita (1l 30 kr på ICA) och tonfisk! och självklart så blir de en protte på sidan av!

Jag kör med Omega3 + vitamin B tabletter också för er som undrar.

Hur som helst! God förmiddag!

Svett är fett som gråter..

Tjena! Tisdag idag vilket innebär att det är träningsdag 2 av 88. Det är exakt 88 träningsdagar kvar till slutdatumet och de rullar på helt okej.. förutom att Crossfitten är så jävla jobbig men det är bra... och att jag har skavsår av skorna på båda fötterna! usch usch.

Jag har ändå varit ute och gått, tog 1h 10min kämpade på! Bytte skor och tog dubbla plåster med tejp på, kändes så mycket bättre!

Idag blir det Axlar + Mage på gymmet med X-fit avslutning. Det vi kör just nu är Airforce WOD, så för er som undrar vad det är.. in på youtube eller google ;)

Onsdag är vilodag som vanligt vilket är jävligt skönt! att vila mitt i veckan, de kan inte bli så mycket bättre än det! yeah buddy!!!

Hur som helst så tänkte jag hoppa in i duschen nu, blir en klassiker till frukost, tonfisk + ägg! med en protte på sidan såklart ;)

aja Gooooood moooorning på er folket!

Sluta i rätt tid.

Tja! idag så började helvetet! Fyfan! gick upp klockan 07.00 för en lång promenad. Började gå och skulle möta upp krigare nr2 (mr.G) för att kriga oss igenom januarikylan. När jag väl börjat gå så dök det upp ett sms på mobilen som sa "orkar inte bror, la mig 4 i natt". Men men sånt som händer så jag kämpade på själv. När jag kom till Läkerol så började skavsåret i bak på vänsterfoten "klia" och jag bestämde mig att det fick räcka med 3/4 av promenaden och begav mig hemåt. Bra start på träningen 1h20min promenad och skavsår på vänster häl. Tur att jag slutade i tid annars hade de troligen varit värre. Hade på mig innomhusskorna och jag antar att det var därför som det inte gick som planerat! men jag kommer att ta min revanch redan imorgon!

Hur som helst, träningen har börjat igen och bloggen är på G. Nu är det dags att hoppa in i duschen och sen käka en nyttig frukost med en protte på sidan av ;)

God morgon på er alla!

Nu är vilan och "byggperioden" över!

Nu har jag skitit i bloggen under tiden som jag har bott på gymmet! Dags att bli fit och få bort all fett!!!!

Kommer att börja blogga igen den 7jan då allting börjar!

RSS 2.0